Vijesti

Dragi naši učenici, poštovani učitelji, objavljen je natječaj za sudjelovanje u 14. literarnom natječaju Odjeci. 

Literarni natječaj Odjeci zamišljen je kao festival dječjega književnog stvaralaštva. Glavni je cilj projekta privući, educirati i zadržati čitateljsku publiku, približiti im knjigu i motivirati ih na razvijanje čitateljskih navika još u prvim susretima s knjigama. Zbornik radova i ove godine okuplja najbolja ostvarenja koja su napisali učenici od V. do VIII. razreda osnovnih škola.

 

Nagrađujemo najbolji literarni rad učenika od V. do VIII. razreda napisan na satu hrvatskoga jezika ili u literarnoj grupi ove školske godine (2018./2019.).

Učitelji hrvatskoga jezika mogu prema vlastitom izboru poslati najbolji literarni rad napisan u tom razdoblju na adresu Školskog odjela Naklade LJEVAK.

Vodeći se kriterijem autonomnosti učitelja odlučili smo da svaki učitelj/ica temu pisanog rada bira samostalno, sukladno vlastitom planu rada. Nagrađujemo tri najbolja literarna rada. Nagradu će primiti učenik/ca, učitelj/ica koji je izabrao/la pisani rad i osnovna škola koju učenik/ca pohađa. U Zbornik će biti uvršteni samo oni radovi koje povjerenstvo odabere kao najbolje!

Za svakog učenika potrebno je dobiti potpisanu privolu roditelja za objavljivanje imena i prezimena učenika u Zborniku Odjeci.

Podaci o imenu i prezimenu učenika, razredu koji trenutno pohađa te naziv škole bit će objavljeni u Zborniku Odjeci za 2018./2019. godinu.

 

Bez pisane privole roditelja rad ne može biti uvršten u Zbornik!

Preuzimanje obrazaca pisane privole:


Zaštita osobnih podataka - izjava roditelji
Zaštita osobnih podataka - izjava učitelji mentori

 

Na svim radovima treba navesti ime i prezime učenika/ce, razred, ime i prezime učitelja/ice te naziv, adresu i pečat škole. Molimo Vas da radove šaljete u tiskanom i u digitalnom obliku.

 

Pisani radovi šalju se s naznakom "za natječaj" do 29. travnja 2019. g. na adresu:


Naklada LJEVAK Školski odjel

Kopačevski put 1c, 10000 Zagreb

 

Detaljne informacije možete dobiti na brojeve telefona: 01/3887-789 ili e-mailom: skole@naklada-ljevak.hr.

Naklada Ljevak, Kopačevski put 1c, 10000 Zagreb